Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Προσέξτε το ...


Προσέξτε το ...
Πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες ότι τα κόμματα παίρνουν ετήσιες κρατικές χορηγίες του ύψους των 25 εκ. ευρώ τα μεγάλα και τουλάχιστον των 5 εκ. ευρώ τα μικρότερα από αυτά για τις λειτουργικές τους δαπάνες. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν προεισπράξει την κρατική επιχορήγηση μέχρι το 2016! συνολικούς ύψους κάπου 240 εκατομμύρια ευρώ !
Κύριε εισαγγελέα ακούς;
Αλλά και «συ λαέ βασανισµένε» θα ξυπνήσεις;
Εφημερίδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ

4 σχόλια:

ΠΗΝΕΛΟΠΗ είπε...

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ---

Ανώνυμος είπε...

Aδελφοί,

Όλοι γνωρίζουμε ότι "οι λαοί έχουν τις ηγεσίες που τους αξίζουν"
Τα κόμματα που εκφράζουν την πολιτική ηγεσία της χώρας, είναι ότι αξίζει σε μας. Όπως και οι ιερωμένοι που αποτελούν την θρησκευτική ηγεσία κ.λ.π.
Μόνο αν αλλάξουμε ΕΜΕΙΣ θα έλθουν και καλλίτερες ηγεσίες , κόμματα κλπ.
Ας δώσουμε τέλος στα ανόητα
"κλάματα" .
Σαν Χριστιανοί είμαστε ενήμεροι από την "αρχέγονη Σοφία" ποιοί φταίνε και τι πρέπει να κάνουμε... και όταν γίνουμε πλειοψηφία τα πράγματα θα αλλάξουν γιατί θα μας αξίζουν άλλες ηγεσίες.
Η ( πολιτική )εφημερίδα που αναφέρετε τι μας συμβουλεύει;
Να καταργήσουμε τα κόμματα και μετά τι ;;;
ΕΛΕΟΣ !!! Διαβάστε το σημείωμα της "ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ"

Πηνελοπη είπε...

Δυστυχως αδελφε των 8.00 ετσι ειναι η Ελλαδα τρωει χαστουκια συνεχως ---πιασαμε πατο ...δεν παει πιο κατω....Στην αρχαια Ελλαδα τι εκαναν οι δημοι[λαος] οταν εκλεβαν ; ΕΞΟΣΡΑΚΙΣΜΟς ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ....εδω γινεται αυτο; ΦΟΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΠΕΙΝΟΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ θα αντεχες να ησουν Γερμανος και το κρατος σου να χρηματοδοτουσε τους Ελληνες συνεχως ενω αυτοι ηταν ΄΄λαμογια΄΄; Ολοι οι της βουλης δεν εχουν ορθοδοξη πνευματικοτητα γιατι αν ειχαν θα ειχαν και ευαισθητη συνειδηση και δεν θα δεχονταν να κανουν αδικιες.ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΛΑΟΣ....ξεφυγε τελειως απο τον θεο η δε θρησκεια μας καταντησε ΄΄ηθη και εθιμα του τοπου μας΄΄ για αυτο κυριοι κοινως '''πατωσαμεΝ! και μου φαινεται οτι ειμαστε κοντα στην εποχη των ΣΟΔΩΜΩΝ...ΕΙΔΟΜΕΝ ...ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ .....

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ===