Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Προς την καταστροφή - Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος


Όταν διαφθαρούν οι άρχοντες, οι σύμβουλοι, οι δικαστές, οι ιερείς, τίποτε πλέον δεν υπάρχει που θα μπορούσε να εμποδίσει τον λαό να καταστραφεί.

Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Μακάριοι εκείνοι οι Ορθόδοξοι χριστιανοί, που στην παρούσα ζωή άναψαν το εράσμιο Φως του Χριστού στις καρδιές τους και το διατήρησαν άσβεστο με την τήρησι των εντολών Του και την καλλιέργεια των θείων Του αρετών".
ΔΒ

Ανώνυμος είπε...

Μετά από διαφθορά και φαγοπότι 36 χρόνων η πατρίδα έφτασε στην οικονομική καταστροφή. Επίκειται και η εθνική. Οι διεφθαρμένοι πότε θα πληρώσουν για το έγκλημα; Φτάνει πια ας αντισταθούμε. Η ανάπαυση στην πολυθρόνα τέλειωσε. Όλοι στους δρόμους να γίνει ο λαός ποτάμι ορμητικό και να πνίξει τους επίορκους.

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

Ναι, ναι!
ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΩ!

Ανώνυμος είπε...

Ποιός μωρέ θα αφήσει τους "άρτους και τα θεάματα" και θα βγεί στους δρόμους; Οι διεφθαρμένοι; Οι ραγιάδες;
.............
Δυστυχώς, ο αριθμός αυτών που αντιστέκονται είναι μικρός... αλλά, τίποτα δε χάθηκε ακόμα...
Δ

Ανώνυμος είπε...

Για ποιον λαό μιλάτε να ξέρω ! αυτόν που είχε εκατό πρόβατα και δήλωνε αλλά διακόσια του γείτονα για να πάρει την επιδότηση ή αυτόν που είχε πενήντα ρίζες ελιές και δήλωνε άλλες πενήντα για τον ίδιο λόγο , πόσα αλλά παραδείγματα υπάρχουν χιλιάδες , όλοι στο κλέψιμο τόσα χρόνια από τον ποιο μικρό έως τον ποιο μεγάλο όλοι κάτι έκλεβαν ,ακόμα και το μαγαζάκι που δεν έκοβε απόδειξη για να βάλει το φόρο στην τσέπη του , όλα αυτά χωρίς να υπάρχει κανένας έλεγχος .Αν κάποιος έλεγε ότι αυτό δεν είναι σωστό αμέσως έλεγαν < έλα καημένε τώρα εσύ θα φτιάξεις την Ελλάδα>. Να μην βγάζουμε τους εαυτούς μας απέξω 36 χρόνια τι ψηφίζαμε ; Α! ξέχασα ψηφίζαμε τον δικό μας άνθρωπο!!!.

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΙΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ και ΠΑΜΕ όλοι μαζί για συλλογικούς αγώνες.
ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΤΕ ‼‼!

Ανώνυμος είπε...

Οι πολιτικοί που μας κυβερνούν από το 1981 και μετά απορώ πώς έχουν τα μούτρα να μιλάνε... απέτυχαν... Ο λαός θα τους στείλει εκεί που πρέπει

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμοι 1:28 & 8:39 το πιάσαμε το υπονοούμενό σας. Δηλαδή η διαφθορά εμφανίσθηκε μόνο μετά τη μεταπολίτευση, ενώ επί "εθνοσωτηρίου" όλα ήταν όμορφα και αγγελικά. Μήπως δεν θυμόμαστε εμείς οι παλαιότεροι πόσοι έγιναν από τη μιά μέρα στην άλλη πάμπλουτοι; Πόσοι χωρίς δραχμή τσακιστή στη τσέπη έγιναν ξαφνικά μεγαλοβιομήχανοι και μεγαλοξενοδόχοι;