Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Άλλο ένα τροχαίο .....

Πριν από λίγο είχαμε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην πλατεία Μαρούδα. Συγκεκριμένα, αστυνομικός της ομάδος ΔΙΑΣ κινούμενος με μεγάλη ταχύτητα συγκρούσθηκε με όχημα που οδηγούσε γυναίκα και εν συνεχεία έχασε τον έλεγχο της μηχανής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στον τόπο του ατυχήματος μεταφέροντας  τον τραυματία στο Νοσοκομείο  «Η Παναγία Βοήθεια» στο Ρίο.
Ας ενώσουμε τις προσευχές μας προς τον Κύριό μας, για την αποκατάσταση της υγείας του.   
Αλέξανδρος Κολλιόπουλος

Αποκλειστικές φωτό: Αλέξανδρος Κολλιόπουλος

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από την αρχή της απεργίας μερικοί φωτεινοί σηματοδότες δεν δουλεύουν. Στην περιοχή πριν του Μαρούδα το μεσημέρι που πέρασα πίσω από τα σχολεία δεν δούλευαν. Μπροστά στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας το ίδιο. Χθες που πέρασα από Βασιλόπουλο στην εθνική γδυνόταν το έλα να δεις.
Περαστικά στον τραυματία.

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα, που είναι μια μικρή χώρα , το πρόβλημα των τροχαίων είναι πολύ μεγάλο. Κάθε χρόνο συμβαίνουν στη χώρα μας 22.000 περίπου τροχαία ατυχήματα , που έχουν ως αποτέλεσμα το θάνατο 2.000 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 32.000. Δηλαδή κάθε χρόνο εξαφανίζεται μια ολόκληρη κωμόπολη από το χάρτη της Ελλάδας. Από το σύνολο των τραυματισμένων οι 4.000 είναι σοβαρά κι από αυτούς το 15% καταλήγουν στο θάνατο, ενώ πολλοί μένουν ανάπηροι.

Ανώνυμος είπε...

Ο θεός να τον Βοηθήσει να Γίνει Γρήγορα Καλά. Καλή Δύναμη σε Αυτό που Περνάει.

Ανώνυμος είπε...

Βλέποντας το ατύχημα αγαπητοί μου και έχοντας πολύχρονη εμπειρία από δίκυκλα, διαπίστωσα ότι ο αστυνομικός έκανε τις απαιτούμενες κινήσεις για να αποφύγει τη σύγκρουση. Όμως, η μηχανή του δεν υπάκουε στις εντολές του. Έχω την εντύπωση ότι είναι κακοσυντήρητες. Η ευθύνη είναι της Πολιτείας. Είναι μεγάλο θέμα αυτό.
Αλ. Κολλιόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν έχει γίνει η κατάλληλη συντήρηση τότε θα πρέπει να αναζητηθούν οι ευθύνες όχι στην πολιτεία αλλά στους αρμοδίους που πάντα βγαίνουν αναρμόδιοι όταν πρέπει να επωμιστούν τις ευθύνες της θέσεώς τους.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ακούς τίποτα άλλο από τροχαία. Γεμίσαμε αυτοκίνητα και μηχανάκια και ο κάθε οδηγός νομίζει ότι είναι κυρίαρχος του οδοστρώματος.

Ανώνυμος είπε...

Είναι μέρος της καθημερινότητάς μας. Ο Θεός να προστατεύει όλους όσους οδηγούν.

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά στον άνθρωπο.Τρεχουν να μας προστατεψουν.Πρεπει να κανουμε προσευχη ολοι.