Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

'Ολοι όρθιοι στις επάλξεις - Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χριστόδουλος

Σταθήτε όλοι όρθιοι στις επάλξεις σας και μη ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας. Διδάξτε στα παιδιά σας την αλήθεια, όπως την εβίωσαν οι αείμνηστοι Πατέρες μας. Ο λαός μας ξέρει να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσιά του. Το έχει κατ' επανάληψιν αποδείξει. Και θα το αποδείξει και πάλι. Αντίσταση και Ανάκαμψη. Για να ξαναβρούμε ο,τι έχουμε χάσει, για να υπερασπισθούμε ο,τι κινδυνεύει. 
Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χριστόδουλος

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός μας ξέρει να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσιά του σε πείσμα των παγκοσμιοποιητών που απεργάζονται την ομογενοποίηση των πάντων.Πάντοτε επίκαιρα τα λόγια του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου ειδικά σήμερα που έχουν πληθύνει οι φωνές του συμβιβασμού.

Ανώνυμος είπε...

Μας λείπει το όραμά του.

Μας λείπει η ματιά του που μας

ενέπνεε ελπίδα και δύναμη.

Αιωνία σου η μνήμη.

Ανώνυμος είπε...

Οι φωνές του συμβιβασμού δυστυχώς εκπορεύονται και από εκκλησιαστικά χείλη.Προσπαθούν να μας πείσουν κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι δεσποτάδες και παπάδες να μην ασχολείται η τροφός του γένους μας,η ορθόδοξη Ελλαδική Εκκλησία δηλαδή με εθνικά ή κοινωνικά θέματα.Ευτυχώς το πλήρωμα της Εκκλησίας και πολλοί κληρικοί όλων των βαθμών έχουν εντελώς αντίθετη γνώμη και μετέρχονται εντελώς διάφορη πρακτική.

Ανώνυμος είπε...

Με τι δηλαδή να ασχολείται;Με επισκέψεις του προκαθημένου στο Κατάρ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ!