Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Ας είναι οι ομάδες μας το μόνο πράγμα που μας χωρίζει»


Ithageneia από AceVideos

«Κάθε μέρα στο σχολείο ο Κώστας με πειράζει, με κοροϊδεύει συνέχεια. Και δεν είναι μόνο αυτός και άλλα παιδιά με κοροϊδεύουνε. Το 'πα και στην κυρία, τους μάλωσε. Τους είπε ότι "δεν είναι σωστό να ενοχλούμε κάποιον επειδή δεν είναι ίδιος με 'μας. Αλλα αυτοί συνεχίζουν να με πειράζουν κάθε μέρα. Δεν καταλαβαίνω. Τόσο κακό είναι που είμαι Παναθηναϊκός;»
Ο μικρός γιος μεταναστών στην Ελλάδα, που βιώνει τη χλεύη των συμμαθητών του επειδή είναι... Παναθηναϊκός, είναι από την Τετάρτη το νέο πρόσωπο της εκστρατείας που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες η Ελληνική Ενωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει με την ιθαγένεια.
«Ας είναι οι ομάδες μας το μόνο πράγμα που μας χωρίζει» καταλήγει το μήνυμα που προβάλλεται στο Ιντερνετ και σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα υπάρχει ο ρατσισμός σε κάθε τι το διαφορετικό. Θα ήταν χαράς ευαγγέλιο αν το μόνο πρόβλημα ήταν οι ποδοσφαιρικές ομάδες.

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτό το αθώο παιδί που μεγαλώνει στην Ελλάδα και πάει σχολείο εδώ πως θα του πεις η Ελλάδα δεν επιθυμεί να καθίσεις εδώ, φύγε και πήγαινε στην πατρίδα καταγωγής σου που ούτε γλώσσα γνωρίζεις ούτε γνωστούς έχεις. Πως γινήκαμε έτσι οι έλληνες;