Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Πανηγύριζε ο Ιερός Ναός του Αγίου Παύλου Πατρών

 Με κάθε μεγαλοπρέπεια και εκκλησιαστική τάξη, ο περικαλλής Ιερός Ναός του Αγίου Αποστόλου Παύλου Πατρών τίμησε την Ιερά Μνήμη του Αποστόλου των Εθνών, ιδρυτού της Εκκλησίας της Ελλάδος, εν πληθούση εκκλησία.

Το περ. Σάββατο 29 Ιουνίου ανήμερα της εορτής τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία εις την οποία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος ο οποίος κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας χειροτόνησε στον δεύτερο βαθμός της Ιερωσύνης, τον Διάκονο του Ναού π. Αθανάσιο Τσάμπρα.

Ο π. Αθανάσιος, έχει πανεπιστημιακή θεολογική μόρφωση, είναι ένας συνειδητοποιημένος κληρικός, ιεροπρεπής και παραδοσιακός παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Συλλειτούργησαν, οι Αρχιμανδρίτες π. Νικόδημος Πετρόπουλος, π. Αμβρόσιος Γκουρβέλος π. Γερβάσιος Παρακεντές, οι Πρωτοπρεσβύτεροι π. Ανδρέας Γεωργακόπουλος, π. Σωτήριος Μανωλόπουλος, ο Πρεσβύτερος π. Γεώργιος Σμεράιδος και οι Διάκονοι Σεραφείμ Αργυρόπουλος, Ιωσήφ Μήλιας, Ιερόθεος Ανδρουτσόπουλος, Χρήστος Λυκουρέσης, Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και φυσικά ο χειροτονηθείς ο κληρικός.
Αλέξανδρος Κολλιόπουλος



1 σχόλιο:

Εωράκαμεν είπε...

Άξιος ο νέος κληρικός !