Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή Πειραιά μετέφερε το μήνυμα της ανθρώπινης αλληλεγγύης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εκπαιδευτικού Ομίλου  Ξυνή Πειραιά στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, είχε  σα στόχο να μεταφέρει ένα ζωντανό μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας  ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους ,  το μήνυμα της ανθρώπινης αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς .
 «Η  τιμητική διάκριση  στον Σεβασμιώτατο    Μητροπολίτη   Πειραιώς και Φαλήρου κ. κ Σεραφείμ είναι η ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης στο πολυσχιδές έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς , τόσο κοινωνικό , όσο θρησκευτικό και πολιτιστικό. O  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. κ Σεραφείμ είναι ο καθοδηγητής , επίσκοπος  και ποιμενάρχης όλης αυτής της προσπάθειας που άκοπα και με εξαιρετικό ζήλο διακονεί όλους τους πιστούς των ενοριών και όχι μόνο » ανέφερε ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή  κ .Σοφοκλής  Ξυνής.


Ο Πρωτοσύγκελος  της Ιεράς Μητροπόλεως  Πειραιώς , Αρχιμανδρίτης,  Πατήρ Νήφων Καπογιάννης απευθυνόμενος στους παραβρισκόμενους εξήρε το εκπαιδευτικό αλλά και κοινωνικό  έργο του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή  και κατέληξε τονίζοντας ότι   ο κ. Σοφοκλής Ξυνής  έχει αποδείξει  έμπρακτα επί σειρά ετών τόσο  την  ποιότητα στο   εκπαιδευτικό έργο, με τους χιλιάδες απόφοιτους  που απασχολούνται  σε αντίστοιχες θέσεις εργασίας    αλλά  και την  προσφορά  σε  συνανθρώπους μας  που έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: