Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο της μακαριστής μητέρας μου Ευγενίας Κωστοπούλου υπό του Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου


 Στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Πατρών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία και το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο της μακαριστής μητέρας μου Ευγενίας Κωστοπούλου.
Τον Σεβασμιώτατο συνεπικουρούσαν κατά την Θεία Λειτουργία: ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μυλωνάς, Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, ο Αρχιμανδρίτης Χριστοφόρος Μυτιλήνης Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Πατρών, ο Πρεσβύτερος Παναγιώτης Θωμάς Προϊστάμενος του Ι. Ν. Αγίας Μαρίνης Πατρών, ο πρεσβύτερος  Ανδρέας Πολίτης εφημέριος Ι. Ν. Αγ. Γερασίμου Πατρών, και ο Διάκονος π. Κωνσταντίνος Τσαγκάρης.
Στο Μνημόσυνο συμμετείχαν: ο Αρχιμανδρίτης Χαρίτων Αθανασόπουλος Υπεύθυνος Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Χριστοδούλου τ. Προϊστάμενος Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Πατρών και ο Διάκονος π. Παΐσιος Γρίβας.
Εψαλαν οι εθελοντές ιεροψάλτες του Ναού κ. Γεώργιος Γεωργιόπουλος και Δημήτριος Κωστάζος.

Στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Χρυσόστομο, τους σεβαστούς Πατέρες, τους εκλεκτούς ιεροψάλτες καθώς και τους αδελφούς και τις αδελφές εν Χριστώ που προσήλθαν για να προσευχηθούν για την ανάπαυση της μητέρας μου, η οικογένειά μου εκφράζει την εκ καρδίας ευγνωμοσύνη και ευχαριστία.

Ευχαριστώ και τον αγαπητό αδελφό κ. Γεώργιο Μαρκάκη για το φωτογραφικό υλικό. 





















5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μας Τάσο η σημερινή Θεία Λειτουργία ήταν μυσταγωγία πραγματική. Το Μνημόσυνο με την ψαλμωδία όλων μας ήταν μια πρόγευση της αναπαύσεως και της αναστάσεως. Η φιλοξενία σου στο καφέ εξαιρετική. Να έχεις τις ευχές της μάνας σου.
Οικ. Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός ας την αναπαύει και να έχεις την ευχή της.

Ανώνυμος είπε...

Αιωνία της η μνήμη. Η Θεία Λειτουργία μας ανέβασε ψηλά. Υπέροχος ως λειτουργός ο Μητροπολίτης μας. Στον μικρό αυτό Ναό ένιωσα πιο ζεστά κοντά του.

Ανώνυμος είπε...

Τάσο με το μνημόσυνο το Σαββάτο τίμησες την μητέρα σου έτσι όπως ορίζει η Εκκλησία. Μας δίδαξες.