Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Η πραγματική τραγωδία στο Νεπάλ: Δεκάδες ομοφυλόφιλοι Ισραηλινοί βρίσκονταν εκεί για να γίνουν γονείς


Τελικά ευτυχώς συμβαίνουν σεισμοί, για να αποκαλύπτονται και οι άλλες, οι άγνωστες τραγωδίες που δείχνουν την κατάντια της κοινωνίας μας.
Δείτε τους ομοφυλόφιλους να επιστρέφουν στο Ισραήλ. Όσο υπάρχουν φτωχά "Νεπάλ", θα υπάρχουν και "παρένθετες μητέρες" για την "πολιτισμένη" έκφυλη δύση. Πήραν (αγόρασαν) λοιπόν οι ομοφυλόφιλοι τα μωράκια "τους",  και ποζάρουν βγαίνοντας από το αεροπλάνο, πανευτυχείς και καταχειροκροτούμενοι. Σαν να βγαίνουν από το μαιευτήριο...
Η μεγαλύτερη τραγωδία ξεκινάει από δω και μπρος, για αυτά τα αθώα μωράκια που θα πρέπει να ζήσουν όλη την παιδική και εφηβική τους ηλικία βλέποντας το παρά φύσιν: Δύο άντρες να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται μέσα στο σπίτι τους. Οι Ισραηλινοί αποδεικνύονται άξιοι διάδοχοι των προγόνων τους Φαρισαίων. Στο κράτος τους απαγορεύεται ομοφυλόφιλα "ζευγάρια" να τεκνοποιούν με παρένθετες μητέρες αλλά δεν απαγορεύεται να τα εισάγουν από το Κατμαντού.

Μην απορούμε από που μας έρχεται η "μόδα" της ομοφυλοφιλίας και γιατί επιβάλλεται τόση πλύση εγκεφάλου στα τηλεοπτικά κανάλια και στα σχολεία. Μετά την 
επιβολή των αξιών της "περιβαλλοντικής" και της "αγωγής υγείας" στα σχολεία (ανυψώνοντας τα σε ύψιστα ιδανικά,  υποκαθιστώντας τις έννοιες της πατρίδας και της ορθοδοξίας), ακολούθησε η ρητορική "ενάντια στο ρατσισμό". Μέσα σε λίγα χρόνια επικράτησε η υποχρεωτική αποδοχή της ανωμαλίας. Οι μαθητές απαγορεύεται να σκεφθούν, απαγορεύεται να αντιδράσουν. Είναι υποχρεωμένοι να γράφουν και να ξαναγράφουν "παραγράφους" και "εκθέσεις" για τον "ρατσισμό" και την "διαφορετικότητα".
Δεν σείεται μόνον το Νεπάλ. "Σείεται" σήμερα η Ορθόδοξη Ελλάδα, και όσο γκρεμίζουμε τα θεμέλια, τα ιδανικά της, θα θερίζουμε "τραγωδίες" και "θύματα".



Ακολουθεί η είδηση, από εδώ:

Μπορεί τώρα να κοιμούνται ήρεμα στην ασφαλή αγκαλιά των γονιών τους, ωστόσο πριν λίγες ημέρες έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη των 7,9 Ρίχτερ στο Νεπάλ. Ο λόγος για 24 μωρά που γεννήθηκαν πρόσφατα από παρένθετες μητέρες στο Νεπάλ, για γκέι ζευγάρια Ισραηλινών.
Τα βρέφη, μερικά εκ των οποίων γεννήθηκαν πρόωρα, έφυγαν μαζί με τους γονείς τους από το Κατμαντού τη Δευτέρα και μετά τον καταστροφικό σεισμό του Σαββάτου που έχει κοστίσει μέχρι στιγμής τη ζωή περισσοτέρων από 4.300 ανθρώπων.
Πρόωρα μωρά και τραυματίες μεταφέρθηκαν με στρατιωτικό αεροσκάφος το πρωί της Δευτέρας στο Ισραήλ ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα, με άλλες πτήσεις, έφθασαν στο Τελ Αβίβ ακόμη πέντε μωρά. Αξιωματούχοι του Ισραήλ μιλώντας στο AFP δήλωσαν ότι σκόπευαν να στήσουν μια αερογέφυρα ζωής για τουλάχιστον 25 μωρά που γεννήθηκαν στο Νεπάλ από παρένθετες μητέρες αυτή την εβδομάδα. Αλλες πηγές αναφέρουν ότι τα μωρά που θα μεταφερθούν φθάνουν στα 33.
Πολλά γκέι ζευγάρια από το Ισραήλ ταξιδεύουν στο Κατμαντού για να τεκνοποιήσουν με τη βοήθεια παρένθετων μανάδων, διότι στη χώρα τους κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο αν το ζευγάρι είναι ετεροφυλόφιλο.
Ετσι, τώρα αναγκάστηκαν είτε να ταξιδέψουν εσπευσμένα στο Νεπάλ για να φέρουν πίσω τα μωρά τους ή και τις παρένθετες μητέρες, είτε γύρισαν άρον άρον πίσω στο Ισραήλ παρέα με τα νεογέννητά τους.
Ο Γιόσι Φιλίμπα, ένας άνδρας που αποφάσισε να κάνει παιδί μόνος με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας από το Νεπάλ, όπως ο ίδιος λέει, είχε ταξιδέψει στο Κατμαντού τρεις εβδομάδες πριν το χτύπημα του Εγκέλαδου για να είναι παρών στη γέννηση της κόρης του. «Δεν ξέρω πότε θα φύγουμε από εδώ. Το νερό πρόκειται να τελειώσει και είμαι με ένα μικρό μωρό. Υπάρχουν πολύ λίγα τρόφιμα και δεν έχουμε ηλεκτρικό ρεύμα. Μόνο περιστασιακά και για λίγες ώρες μέσω μιας γεννήτριας», είπε. 
Πηγή: Ιστολόγιο "Ο Παιδαγωγός"

43 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα βρουν στοργή και τρυφερότητα

Ανώνυμος είπε...

Πόσο να μας ανεχθεί η μακροθυμία του Θεού;

Ανώνυμος είπε...

Αναστάσιε Χριστος Ανέστη. Ειδα παλαιότερο αφιέρωμά σου στη Μονή Χρυσοποδαριτισσης. Αν εχεις την καλωσύνη δόσε μερικές πληροφορίες αν η Μονή έχει πρόσβαση με Ι.Χ. καί πόσο απέχει από τό πλησιέστερο χωριό.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς αυτό 8:48! Είμαστε ικανοί να εξαντλούμε και τη μακροθυμία του Θεού!

Ανώνυμος είπε...

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΚΑΡΕΙ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ!

Ανώνυμος είπε...

Νέα ήθη βρωμερά και αισχρά κυριαρχούν στον κόσμο. Ποτέ δεν θα φανταζόμουν τέτοιο ανθρώπινο εξευτελισμό. Είναι δυνατό να γίνει υιοθεσία από δύο άνδρες ή γυναίκες που ζουν σε μια αφύσικη για να μην πω ανώμαλη κατάσταση. Ας κάνουν ότι θέλουν στην ζωή τους όχι όμως να κάνουν και ψεύτικη οικογένεια για να ικανοποιήσουν τις ιδιαιτερότητές τους.

Ανώνυμος είπε...

Μην πλανάσθε! Ούτε οι πόρνοι, ούτε οι ειδωλολάτρες, ούτε οι μοιχοί, ούτοι εκθηλυμένοι, ούτε οι αρσενοκοίτες (δηλ. σοδομίτες, αυτοί που κοιμούνται με άντρες …. δεν πρόκειται να κληρονομήσουν τη βασιλεία του Θεού. Και τέτοιοι ήσασταν κάποιοι από σας. (Α΄ Κορ. στ΄ 9-10).

Ανώνυμος είπε...

Να μην σε σοκάρει η φωτογραφία αλλά το γεγονός που θα το δεις σύντομο στην διπλανή σου πόρτα.

Ανώνυμος είπε...

Γράφει ο άλλο θα βρουν αγάπη και τρυφερότητα. Χριστέ μου κατάντησε η κοινωνία Σόδομα και Γόμορρα. Μας χρειάζεται μια χρεοκοπία και μια πείνα για να ξαναβρούμε τον ίσιο δρόμο.

Ανώνυμος είπε...

Καλα αυτοι! Δεν ειναι Ορθοδοξοι,που να βρεθει σωφροσυνη.Εμεις ?
Βαρια κληρονομια! Ορθοδοξοι οντες,να συναγωνιζομαστε ποιος ειναι το πιο ''συγχρονο μυαλο''; Ετερον εκατερον,Δυτικα προτυπα!
Κ τελικα χωρις ζωη κ συνεχη μετανοια μεσα στην εκκλησια,τα πραγματα ειναι δυσκολα.π

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Να μας λυπηθεί!!

Ανώνυμος είπε...


Αξιολύπητοι οι άνδρες αυτοί. Ο νόμος δεν πρέπει να επιτρέπει να έχουν παιδιά άρρωστοι άνθρωποι!!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι η φωτογραφία εξαπατά.Το σχόλιο παραπλανά.Δηλαδή υπάρχουν ξανθά παιδιά στο Νεπάλ?Μπορεί να μην είναι αυτό το θέμα βέβαια αλλά ας είμαστε προσεκτικοί σε όλα μας. Νήψη

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση μέσα από το site

Πολλοὶ προσκυνητὲς ἔρχονται καὶ μὲ ρωτᾶνε, ἔφαγα μπορῶ νὰ κοινωνήσω; Δὲν ἔχω δεῖ ὅμως κανέναν μέχρι τώρα νὰ μὲ ρωτήσει, κατέκρινα μπορῶ νὰ κοινωνήσω;

Αββᾶς Παῦλος

«Ὁ μιλήσας
πολλάκις μετανοήσας,
ὁ δὲ σιωπήσας
ποτέ».

Αββᾶς Εὐδόκιμος

Ευλογείτε

Ανώνυμος είπε...

Η αναφορά λέει Νήψη ότι «Στο κράτος τους απαγορεύεται ομοφυλόφιλα "ζευγάρια" να τεκνοποιούν με παρένθετες μητέρες αλλά δεν απαγορεύεται να τα εισάγουν από το Κατμαντού.» Διάβασα αλλού « Ως παρένθετη μητέρα ορίζεται η γυναίκα που κυοφορεί βρέφος το οποίο προορίζεται για άτεκνο ζευγάρι που δεν έχει τη δυνατότητα τεκνοποίησης.» Γιατί να μη πάρουν από τον ξανθό μπαμπά;

Ανώνυμος είπε...

Υποθετικά αν κάποιος κύριος από αυτούς είχε νυμφευτεί και είχε αποκτήσει την επιμέλεια του παιδιού του θα ζούσε με αυτό.
Τώρα γιατί το σοκ;

Ανώνυμος είπε...

12.00 μ.μ 1/5
Λεγει ο αββας ποιμην '' ειναι ανθρωπος που φαινεται πως σιωπα και ομως απο μεσα του κατακρινει''..κ ''ειναι αλλος που μιλα κ μιλα και το νου του εχει πως να ωφελησει..''
Μπορουμε να το μελετησουμε αυτο,εχει σημασια!
Αυτος που αμαρτανει φανερα η γινεται εριστικος,αλαζονας,εχθρικος,κλπ..αυτος σκανδαλιζει ,δηλ δινει δικαιωμα στους αλλους.
Τι ειναι σκανδαλο;
...παν φρονημα κ πραξις εναντια στο θελημα κ στους νομους Του Θεου που,αλλους τους γκρεμιζει στην κατακριση και αλλους να μιμηθουν το σκανδαλο.

Νομιζω εαν θελει κανεις να σιωπα ας το κανει αλλα η καρδια του να ΜΗΝ κατακρινει (ευκολο ειναι;)η εστω ας μεινη στο σκαλι να προσπερασει και να καταπιη τη δικαιοσυνη του και ας κατακρινει τον εαυτον του.
Ομως, να π ρ ο σ ε χ ε ι ωστε να μη γινει και ο ιδιος σκανδαλο αλλα με το καλο του παραδειγμα να διορθωσει και τον αλλον.
Αν παλι θελει να διαλεχθη για να επαναφερει και να διορθωσει μια κατασταση,μπορει να το κανει μεαγαπη και με ταπεινωση,που θα στοχευει στην αλληλοταπεινωση και στην αλληλοσυγχωρητικοτητα ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΞΕΔΙΑΛΥΘΕΙ Η υποθεσις....θεαρεστο κ αυτο!
Σκοπος πιστευω ειναι οχι να κατακρινει απο αυτα που εχουμε συζητησει κ με τον πνευματικο μου αλλα,...
Να δ ι α κ ρ ι ν ε ι καλως , οσο γινεται δικαια αλλα να ειναι και ε π ι ε ι κ η ς και εαν δει την προθυμια του αλλου,να διεγειρει την ψυχη του προς μετανοια για να βρει ο αλλος στη συνεχεια το πενθος..και σε αλλη φαση,μπορει να σκεπασει τον αλλον για να τον καταστησει προθυμο προς μετανοια...ενω σε αλλη να τον ελεγξει ευθεως και αναλογως παλι..
Ομως,....υπαρχουν περιπτωσεις που η αμαρτια παιρνει διαστασεις πανδημιας,οπως βλεπουμε εδω.Πρεπει να παρουμε θεση! Οπως παιρνει θεση η πολιτεια για μια περιπτωση υγειας των πολιτων,αυτη θα επρεπε και πρεπει να παρει θεση ωστε να αποτρεψει τους πολιτες να αμαρτανουν με καθε τροπο.

Η πολιτεια ομως ειναι αδιαφορη για θεματα που εχουν σχεση με ενα τετοιο ειδος αμαρτηματων ,οποτε το πληρωμα της εκκλησιας πρεπει να μεριμνησει γι αυτα τα ευαισθητα θεματα.[εννοουμε ο κληρος,ο μοναχισμος και λιγοτερο Λαος]
..οπως λεγει ο Μ.Βασιλειος '' τοτε της μονομερους αρετης η πολυμερης ωφελιμοτερα εστι'',που σκοπο εχει την οικοδομη,τη μετανοια και τη διορθωση.
Το ερωτημα ειναι οταν λεει καποιος κατεκρινα!
Πως θα δωσεις αφεση χωρις να κρινεις καλως εαν ειναι αξιος η οχι συγχωρησεως;
Δεν ξερω ,η γνωμη μου ειναι ο χριστιανος να μην ειναι επιπολαιος κ προσερχεται επιπολαια στη Θεια Κοινωνια.. πριν εξομολογηθει οσο γινεται καλυτερα....διαφορετικα, μετατιθεται η ευθυνη στον πνευματικο.
Χριστος Ανεστη!
Αληθως Ανεστη! Πην

Ανώνυμος είπε...

Το αίσχος σε όλο του το μεγαλείο!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ. ΘΥΜΑ ΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΙΣΤΟΛΟΓΟΣ!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το βίντεο στο οποίο παραπέμπει η είδηση είναι και αυτό κάλπικο; Μάλλον θέλεις να θολώσεις τα νερά. Θα μπορούσα να το πω και εγώ αν δεν ακολουθούσε το βίντεο. Αν και αυτό είναι σκηνοθετημένο τότε ……. Άστα να πάνε. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Ανώνυμος είπε...

Η συμβίωση δύο ατόμων του ιδίου φύλου είναι προσωπική του απόφαση. Η υιοθεσία τέκνου αν είναι νόμιμη και κρατικά κατοχυρωμένη είναι κάτι το καλό.

Ανώνυμος είπε...

Τι βλακείες λέει ο κάθε ένας εδώ!! Άκου η συμβίωση δύο ατόμων του ιδίου φύλου είναι προσωπική απόφαση. Αν είναι προσωπική απόφαση να πάνε να ζήσουν μακριά από τον φυσιολογικό κόσμο. Να πάρουν τα βουνά!! Είναι ΑΝΩΜΑΛΟΙ είναι ΕΡΠΕΤΑ είναι ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ….. και αν η υιοθεσία τέκνου γίνει ποτέ νόμιμη και κρατικά κατοχυρωμένη τότε να τους περιγελάμε και γιατί όχι να τους δείχνουμε με αποτροπιασμό για την πράξη τους. Θα πρότεινα να τους χλευάζουμε όπου τους δούμε. Ντροπή τους και ντροπή στους υποστηρικτές τους. Ο Θεός να τους βοηθήσει να πάρουν τον σωστό δρόμο.

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος με τις αδελφές!!

Ανώνυμος είπε...

Είστε ρατσιστές 12,11 και 12,57. Ο Χριστός διδάσκει την αγάπη. Εκτός από ρατσιστές είστε και αντίχριστοι. Που είναι το κακό. Τι φράσεις είναι αυτές για σας με τους πολλούς σταυριύς και τα μεγάλα κεριά. Ο φαρισαϊσμός ζει σε σας ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

Προτιμότερο να χαρακτηρίζεται κάποιος ρατσιστής και φαρισαίος παρά να δίνει βήμα στις Αδελφές. Θα πεθάνουν και δεν θα λιώνουν!! Τις αδελφές όπου τις βρίσκουμε πρέπει να τις χλευάζουμε!! Να πάνε να κρυφτούν στα λαγούμια. Αλλά δεν φταίνε αυτοί ο νόμος φταίει. Για να ήταν ισόβια να σου πω εγώ!! Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ!!

Ανώνυμος είπε...

1.26& 9''54

Ξυπνηστε και δειτε το Μεγαλειο της χριστιανικης Ζ ω η ς του Ευαγγελικου λογου!
Αν δεν πατησετε πανω στην πνευματικη κλιμακα,τα πραγματα ειναι δυσκολα,οπως λεγει κ ο Μεγας Φωτιος!π


Ανώνυμος είπε...

Ο ευαγγελικός λόγος δεν μιλάει πουθενά για τους ομοφυλόφιλους. Το έχετε αναγάγει σε σημαντικό ζήτημα εδώ. Μην ασχολείσαι με τις Αδελφές. Είναι άρρωστοι άνθρωποι. Αν το παραδεχθούμε αυτό τελείωσε. Ξυπνάτε αδέλφια, οι αδελφές είναι επικίνδυνες για τα παιδιά μας και για μας το ίδιους!! Θέλουν κράξιμο. Μόνον έτσι θα μαζευτούν. Θα κρυφτούν.

Ανώνυμος είπε...

Κράξτε όσο σας αρέσει. Έτσι έκαναν και οι δικοί μου. Έτσι κάνουν και τώρα. Είναι όμως κοντόφθαλμοι. Σε άλλους βλέπουν σε εμένα όχι. Έτσι εγώ απολαμβάνω την ζωή και την χαίρομαι έστω και αν δεν το δημοσιοποιώ. Γνωρίζω από τους αποκλεισμούς της κοινωνίας και της εκκλησιαστικής κοινότητας. Όλοι κράζουν αλλά μια από τα ίδια είναι. Ο πατέρας μου κηρύττει περί νηστείας αλλά την καταλύει. Μιλάει για φιλανθρωπία αλλά είναι σκληρός στην φτωχολογιά που ζητά κάτι για να επιβιώσει. Μιλάει για δικαιοσύνη αλλά προσπαθεί να κατακλέψει το Δημόσιο.
Γράφει εδώ ένας συνάνθρωπος «Μην ασχολείσαι με τις Αδελφές. Είναι άρρωστοι άνθρωποι. Αν το παραδεχθούμε αυτό τελείωσε.» Ποιο το φάρμακο για αυτή την αρρώστια «καλέ μου άνθρωπε» (κατά Βέγγο) κανένα γιατί δεν είναι αρρώστια αλλά συναίσθημα το οποίο ο Θεός το έχει αφήσει στους ανθρώπους να γίνει. Γιατί επί τόσους αιώνες από τους πρωτοπλάστους ο Θεός το επέτρεψε; Μα Αυτός τα έφτιαξε όλα Τέλεια.
Γράφει «Ξυπνάτε αδέλφια, οι αδελφές είναι επικίνδυνες για τα παιδιά μας και για μας το ίδιους!! Θέλουν κράξιμο. Μόνον έτσι θα μαζευτούν. Θα κρυφτούν.» Εδώ γελώ διότι ο καλός αυτός άνθρωπος χρειάζεται ψυχιατρική παρακολούθηση. Την μία λέει «Μην ασχολείσαι» και αμέσως μετά «Θέλουν κράξιμο. Μόνον έτσι θα μαζευτούν».
Τελειώνω γράφοντας πως δεν θα σας δώσω την ευκαιρία του κραξίματος είμαι καλός ηθοποιός. Τον γάμο μου με την σύζυγο τον ευλόγησε ο Δεσπότης με πολλές ευχές. Έχω μικρά παιδιά. Παράλληλα έχω μόνιμη σχέση με αυτόν που μου αρέσει και περνώ υπέροχα. Δεν χρειάζεται να είμαστε κοντά συνεχώς. Στο σπίτι μου έρχεται για επίσκεψη. Είναι όλα φιλικά. Στο σπίτι του όταν ήμαστε μόνοι γευόμαστε κάτι το μοναδικό.
Θα επιθυμούσα να δείξω αυτό που είμαι χωρίς τις εξαλλοσύνες. Το κατεστημένο δεν με αφήνει. Τα παιδιά μου θα τα αφήσω ελεύθερα. Η νέα γενεά πρέπει να ζήσει την ζωή της.

ΥΓ. Ελπίζω ο διαχειριστής να το δημοσιεύσει. Άλλες φορές με απέκλεισε και αυτός από κάποια σχόλια. Καλό είναι να ακούγονται και οι αντίθετες απόψεις.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ωφελούν οι κραυγές των ηθικών. Θα ωφελούσε η αγάπη και η ανοχή.

Ανώνυμος είπε...

Ένα πάθος είναι που ο χρόνος το θεραπεύει. Είμαι νυμφευμένος και τώρα πλέον δεν μου κάνει καμιά εντύπωση η συνεύρεση που παλαιότερα ο πνευματικός μου μου έλεγε να κρατάω κάποιες μέρες και δεν τον άκουγα. Τώρα ούτε με ντουφέκι που λέει ο λόγος ανάλογα με το πάθος της νιότης μου. Ο χρόνος θα φέρει και αυτούς τους νέους και τις νέες στην επούλωση του πάθους και στην μετάνοια. Με τα κραξίματα μόνο την αποκοπή του από την εκκλησία θα καταφέρουν όσοι το κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Μα τι θα μπορούσε να πει κάποιος όταν τόσο χυδαία αποκαλύπτει, μέσα στην ανωνυμία του, ο «καλός Χριστιανός» κατά τα άλλα, φαρισαίος στην ουσία, ότι είναι Αδελφή!! Μα τι αποκάλυψη είναι αυτή αγαπητέ αδελφέ Αναστάσιε. Δεν θα έπρεπε να δημοσιεύσεις το σχόλιο του ανήθικου που παραδέχεται ότι έχει παιδιά και από την άλλη….ΘΕΕ ΜΟΥ….εραστή για να ικανοποιεί τις ανωμαλίες του!!!!
Με λίγα λόγια ο Θεός του φταίει για την ανωμαλία του και όχι οι παράξενες ορέξεις του!! Και εγώ αγαπητέ θα ήθελα κάποτε να είχα μια γυναίκα που με έλκυσε ως άνθρωπος αλλά είπα όχι στον πειρασμό. Εσύ τι λες? Λες ότι έχεις παιδιά και από την άλλη εραστή!! Μα Θεέ μου δεν πρέπει να λέγονται αυτά. Να αγωνιστής κατά των ανωμαλιών σου. Να πάς στην έρημο, να κρυφτής…να παλέψεις κατά των παθών σου. Τι θα πεις στα παιδιά σου αύριο; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι ανάμεσά μας και ότι έχεις και εσύ την δυνατότητα να γράφεις σε αυτήν την θεάρεστη ιστοσελίδα του κ. Κωστόπουλου. Αγαπητέ Αναστάσιε να φιλτράρεις λίγο τα δημοσιεύματα. Είναι σκέτη πρόκληση ο κύριος, συγγνώμη.
Η ηθοποιία σου κάνει κακό άρρωστε και πονεμένα άνθρωπε…. Σε διχάζει μεταξύ αυτού θέλεις να είσαι και σε αυτό που δεν είσαι και κάνεις ότι είσαι. Δύστυχε μετανόησε. Ντροπή σου που λες ότι έχεις και μικρά παιδιά!! Να σε βοηθήσει ο Θεός. Δεν υπάρχει σωτηρία για σένα!!! ΛΥΠΑΜΑΙ….. Και πολύ καλά λέει ο 8.09 και ο 12,46 ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ…. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει Αγάπη ΟΥΤΕ Ανοχή στις Αδελφές. Να πάνε στην έρημο μακριά από τον κόσμο να παλέψουν με τα πάθη τους.

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνηστε και δειτε πως βοσκετε δαιμονους...και καταντησατε ''πτωμα ελεηνο''!!!

Ωραιος ο ''συγχρονος χριστιανισμος''..σας!!!!

Κρεατομαζες!πην

Ανώνυμος είπε...

Για όλους μας υπάρχει η σωτηρία. Γιατί ο Δεσπότης μας είναι οικτίρμων και ελεήμων, μακρόθυμος και πολυέλεος. "Ομιλία που δεν σώζει, δεν είναι Ορθόδοξη!" (Άγιος Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος). Εσύ με τα όσα μου καταμαρτυράς με μίσος και καθόλου αγάπη δεν μπορεί να είσαι Ορθόδοξος. Μπορεί να είσαι από εκείνους τους οπαδούς του Ισλάμ που αποκεφαλίζουν. Αυτό το «ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ…. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ!!» αυτά τα λόγια είναι δείγμα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ; Δεν νομίζω. Πήγαινε στον πνευματικό σου και δείξε αυτό το γραπτό σου. Πήγαινε για να δω αν θα σου πει συγχαρητήρια ή θα σου βάλει επιτίμιο. Πολλοί σαν και εσένα κάνουν τους βαπτισμένους να μην θέλουν να ζουν με μίσος σαν το δικό σου μέσα σε μια εκκλησία που μιλάει για ελευθερία αλλά καταπιέζει.
Σέβομαι τον διαχειριστή και δεν θέλω να κατέβω στο επίπεδό σου. Τον ευχαριστώ που δημοσιοποίησε τις σκέψεις μου. Τον ευχαριστώ που πρόβαλε και εσένα τον χριστιανό που ασπάζεται σε ακρότητα ένα τζιχαντιστή.. Τέλος σου αφιερώνω εξαιρετικά το εκ του κατά Ματθαίου Ευαγγελίου 23 κεφάλαιο, σου πάει γάντι……..

Ανώνυμος είπε...

Γράφει άλλος αδελφός καραμπινάτος χριστιανός «Δεν υπάρχει Αγάπη ΟΥΤΕ Ανοχή στις Αδελφές». Δεν θα δεις και εσύ Παράδεισο πάω στην κόλαση καλή αντάμωση την έχεις από χέρι.

Ανώνυμος είπε...

Οι «Κρεατομαζες!» πην είμαστε πλάσματα του Θεού όπως και εσύ. Κατά εσέ ο Θεός έπλασε « Κρεατομαζες». Ευτυχώς που δεν είσαι Θεός.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που το «παίζουν» χριστιανοί εδώ μάλλον κάνουν χαβαλέ. Ένας Χριστιανός δεν θα έγραφε ποτέ τέτοιες λέξεις. Οι αφορισμοί δημιουργούν αντίθετο αποτέλεσμα. Η αγάπη συνετίζει και βοηθά στον αγώνα ή για αρχή αγώνα.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή λοιπόν για όλους υπάρχει σωτηρία ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ας καλοδεχθούμε και τις αδελφές. Μα δεν βλέπετε που έχει γίνει μόδα σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια. Δεν βλέπετε ότι οι κουνιστοί περνάνε ευκολότερα παντού. Αλλά να φτάσουμε και στο σημείο εδώ να δηλώνει κάποιος ότι έχει παιδιά και από την άλλη και φίλο για να περνάει τις ιδιαίτερες στιγμές του…..ο Θεός θα μας κάψει όλους. Είμαστε αδελφοί συνυπεύθυνοι. Μην τους επιτρέπουμε την αρρώστια τους να την θεωρούν φυσιολογική και ότι θα σωθούν κιόλας από αυτό το θανατηφόρο αμάρτημα. Να αποκαλυφθεί η αδελφή που είναι ανάμεσά μας και τότε θα καταλάβει την αλήθεια. Την αγάπη μας θα την έχει σίγουρα. Όμως θα πρέπει και να μετανοήσει. Να κλάψει και να ταπεινωθεί. Να προσευχηθεί. Η εκκλησία δεν καταπιέζει και ούτε εμείς που τηρούμε τους Κανόνες καταπιέζουμε. Το πολύ λάσκο κάνει κακό. Ο θεός να τον βοηθήσει αυτόν που γράφει τα περίεργα!!
Επειδή δεν καταλαβαίνουν μερικοί ας διαβάσουν όχι εμένα αλλά τον Άγιο Κύριλλο Αλεξανδρείας. Η γλώσσα είναι οξεία. Μήπως δεν είναι έτσι όπως τα λέει ο Άγιος; «Λόγος κατά τῶν ὁμοφυλοφίλων». Διαφθείρουν τή θεόπλαστη καί ἀνδροπρεπῆ μορφή μεταβάλλοντας τή φύση, ὄχι γιά τίποτε τό χρήσιμο, παρά μόνο γιά τήν ἀσέλγεια…. τέτοια τερατόμορφα πρόσωπα, πού φοροῦν χρυσᾶ περιλαίμια στόν τράχηλο, καί νά ἔχουν φύση μέν ἀρσενική, ἀλλά ὄψη θηλυκή, καί νά βαδίζουν θηλυπρεπῶς καί νά ὁμιλοῦν ἀσελγῶς…… αἰσχρό βάραθρο τῶν Σοδομιτῶν….. Εὐλόγως, λοιπόν, ὀνομάστηκαν αὐτοί ἄθηλοι, ἄναδροι, ἀνδρόγυνοι, σιδηροκατάδικοι καί γυναικομανεῖς….
Η ομοφυλοφιλία αποτελεί βαρύτατη εκτροπή και αμαρτία
Καληνύχτα σας.

Ανώνυμος είπε...

10.57
Θα συμφωνησω!
Μιλαμε για την εκτροπη αυτη,εχουμε ξεχασει και την μοδα της εποχης που σταθεροποιει την εκτροπη την ''αλλαγη φυλου''.
Επισης, μια κατηγορια σαρκικων αμαρτηματων ειναι και η πορνεια.Γιατι οι περισσοτεροι επιδιδονται καλυπτομενοι πως ειναι σε σχεση...κ τελευταια,πιστεψτε με εχω δει και γυναικες χηρες στην εκτροπη του ''συζειν'' που ειναι πορνεια.
Γι αυτα ποιος να μιλησει βεβαια! Γιατι οποιος μιλησει πειραζουν αφανταστα.Και καταντησαμε γυναικες μεγαλης ηλικιας και ανδρες,να μαζευονται στα ΚΑΠΗ και για να μη χασουν τη συνταξη,να εξωκοιλουν τοσο αναισχυντα που να γινονται αν κ γεροντες καταγελαστοι απο τους δαιμονες,για να τα λεμε εμεις οι πιο νεοτεροι επειδη μας πειραζει,γιατι σε τιποτε δεν θα θελαμε τη μητερα η τον πατερα μας να βαδιζει στο θανατο παρεα με τους δαιμονους,αλλα κανεις δεν ειδα να πιασει να συνετισει και τους γεροντες...αυτο,πειραζει...κ πειραζει πολυ,διοτι και τα εγγονια βλεποντας τη γιαγια να βαζει εναν ξενο μεσα στο σπιτι της,τι παραδειγμα θα παρει;
Μετα κολλαμε στην Ομοφυλοφιλια ...
Ειναι να παρεις τα βουνα και τα λαγκαδια που μολυνουμε ολοι τον Ουρανο με τις πραξεις μας!
Συγχωρηστε με,τα βλεπω στα ΚΑΠΗ κ δεν ακουνε!πην

Ανώνυμος είπε...

Ameriki! Ameriki! Kala to lene merikoi pos eisai xora magiki.
Zito h dimosia eleutheri ekfrasi.
Ameriki , Israel, Ellada ENOSI
Sas to afierono me agape …..
https://www.youtube.com/watch?t=19&v=o0S3OeMnBl8
Filakia
Petros - Peter

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας χριστιανοί μου για την γλώσσα την οποία δεν θα άκουγα ούτε στα κακόφημα καταγώγια των λιμανιών. Σας συγχαίρω για τα όσα επί πολλά ή λίγα χρόνια σας έμαθαν.
Ντρέπομαι όχι για τους ομοφυλόφιλους αλλά για σας που είσθε κοντύτερα στα πιστεύω μου.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι αμαρτωλοί και τρισάθλιοι είμαστε. Κοντά μας και αυτοί. Ας τους ανεχθούμε με αγάπη.

penelope είπε...

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ,ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩΝ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ,
ΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ
ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Κ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ,...
ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ
ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ,,,,,
ΩΣ ΤΟΤΕ,.....
ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΟΥΚΛΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΝΑΙ,..ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ Κ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ...
ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΗ ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΚΗΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Κ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ .
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ...
ΑΝΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ...ΠΑΝΤΟΥ,,,,
ΑΥΤΟ δε σημαινει που δεν ποναμε για ολους σαν χριστιανοι και δεν θελουμε την επιστροφη .
Η πατερικη γραμμη φωνασκει,
Ποιος ειναι ο αναλγητος????
''Αυτος που ομιλει συνεχως για το παθος του αλλα τρεφεται με οσα το προκαλουν''
''Εναντιον του παθους προσευχεται και αμεσως σπευδει να το ικανοποιησει''
''Ικανοποιωντας το εξοργιζεται αλλα ομως επιμενει στην αμαρτια''
''Προσθετει ηττα στην ηττα και απο την αλλη περιμενει το χρονο ναρθει να τον γιατρεψει''
Κρυβεται πισω απο την μετανοια ,ομως διαλαλει πως ειναι φυσιολογικος''..
Και με αυτο κατωχυρωνει την πανουκλα.
Ανοχη ναι,αγαπη ναι,
Το Θεο κοροιδευουν πρωτα κ μετα κανουν κακο κ στους αλλους.
Η αληθινη μετανοια ειναι το -οχι-
Αληθινη μετανοια θα πει ''καταγγελω το παθος,ως βδελυγμα''
Θα πει ''μισω την αμαρτια και αγωνιζομαι να τη μισησουν και οι αλλοι''..-Καρποι μετανοιας-
Χριστος Ανεστη!π