Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Οταν μου πειραζουν Θρησκεια και Πατριδα δεν μπορω να μην μιλησω....

  Ως ενας απλος νεος,τεκνο του Μεγαλομαρτυρος Δημητριου του Μυροβλητου,προστατου και πολιουχου ημων, θα ηθελα να εκφρασω την αντιθεση μου και την βαθια οδυνη μου, καθως αυτες τις ημερες,στο Θεατρο Αριστοτελειο Θεσσαλονικης, ανεβηκε μια παρασταση, η λεγομενη Ωρα του Διαβολου, η οποια προσβαλλει την αγια πιστη μας και συγκεκριμενα την Παναγια μας.
  Συνχαρητηρια σε οσους αντιδρασαν, μπορει να διαφωνω σε αρκετα πραγματα με τα συγκεκριμενα προσωπα, ομως τους αξιζει επαινος, που δεν καθησαν με σηκωμενα χερια, αλλα αντεδρασαν, εκαναν δηλαδη το χρεος τους.

  Ο Θεος να μας δινει πολυ ΜΕΤΑΝΟΙΑ. Σε μια πολη αγιασμεμνη, εμποτισμενη με το αιμα και το μυρο του Αγιου Δημητριου, δεν επιτρεπεται να προβαλλονται τέτοιες θεατρικες παραστασεις. Ο Αγιος να μας συνχωρεσει και να μας λυπηθει. Κυριε Ιησου Χριστε σωσε την Ελλαδα μας, ανεδειξε Ηγετες, αφυπνισε συνειδησεις κοιμισμενες. Αμην.
Με πολυ πονο.
Αγις Μπεκιαρης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι, όμως, κρατάνε το στόμα τους κλειστό! Και αυτήν τους την ένοχη σιωπή την επενδύουν με ψευτο-χριστιανικό και ψευτο-ευαγγελικό μανδύα...