Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Ημερολόγιο 2018 της Ι. Μητρόπολεως Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας

Αγαπητοί εν Χριστώ Αδελφοί,
Όπως ασφαλώς γνωρίζετε, μέχρι σήμερα η Ι. Μητρόπολις Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας εξέδιδε στην Ελληνική γλώσσα δύο ημερολόγια, ένα τσέπης και ένα αφιερωμένο στο Ησυχαστήριο του Αγίου Νικολάου στο Ρέττβικ.
Για το έτος 2018 απεφασίσθη όπως, εις αντικατάστασιν των δύο εν λόγω ημερολογίων, εκδοθεί ένα μόνον ημερολόγιο, του τοίχου, αφιερωμένο στις ενορίες της Ι. Μητροπόλεως και στο Ησυχαστήριο του Αγίου Νικολάου. Για κάθε ενορία θα αφιερωθεί ένας μήνας του έτους και ο τελευταίος στο Ησυχαστήριο.
Η έκδοση είναι έγχρωμη και καλαίσθητη. Το ημερολόγιο του 2018 είναι τρίγλωσσο, στη νεοελληνική, τη σουηδική και την αγγλική, αριθμεί 26 σελίδες και η διάσταση κάθε φύλλου είναι Α4.

Ο χώρος αφιερωμένος σε κάθε ενορία είναι δύο σελίδες, όπου θα αναγράφονται σε τρεις γλώσσες το σύντομο ιστορικό και τα υπόλοιπα στοιχεία της ενορίας (στοιχεία εφημερίου, διεύθυνση, τηλέφωνα, ηλεκτρονική διεύθυνση, τραπεζικοί λογαριασμοί για δωρεές κλπ) και διανθίζεται με φωτογραφικό υλικό από τη λατρευτική ζωή και τις δραστηριότητες της ενορίας και το Αγιολόγιο του μήνα.
Τα έσοδα από τις χορηγίες και την πώληση του ημερολογίου (50 Σουηδικές κορώνες ή 5 Ευρώ) θα διατεθούν εξ ολοκλήρου α) στην εκ βάθρων ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου του Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης και β) στον εξωραϊσμό του περιβάλλοντος χώρου του Ησυχαστηρίου στο Ρέττβικ. Για παραγγελίες, παρακαλώ απευθυνθείτε στο metropolisofsweden@gmail.com
Μετ᾽εγκαρδίων ευχών,

† Ο Μητροπολίτης Σουηδίας Κλεόπας

Δεν υπάρχουν σχόλια: