Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των Κατηχητικών Ομάδων του Ι.Ν. Αγίων Αντωνίου & Χαραλάμπους εις Κρύα Ιτεών

 Γράφει ο Χρήστος Φωτόπουλος
Χριστουγεννιάτικη χαρά πλημμύρισε το πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίων Αντωνίου και Χαραλάμπους στα Κρύα Ιτεών, το απόγευμα του Σαββάτου 23 Δεκεμβρίου 2017, κατά την διάρκεια της εορτής των Κατηχητικών Ομάδων του εν λόγω Ιερού Ναού.
Το κατώτερο τμήμα παρουσίασε Χριστουγεννιάτικα σκέτς υπό την σκηνοθεσία της Κατηχήτριας κ. Μαρίας Κηπουργού, ενώ το ανώτερο παρουσίασε ένα χιουμοριστικό θεατρικό τη σκηνοθεσία του προϊσταμένου του Ναού πρωτοπρεσβυτέρου π. Ιωάννου Δημητροπούλου, του κ. Αθανασίου Χριστοδουλή και των ίδιων των παιδιών.


Επίκαιρη ομιλία εκφώνησε ο κ. Χρήστος Φωτόπουλος θεολόγος - Κατηχητής του Ναού, ο οποίος αναφέρθηκε στο γεγονός της Ενανθρωπήσεως του Σωτήρος Χριστού καθώς και στην ανάγκη της ουσιαστικής βιώσεως της μεγάλης Εορτής μέσα από την εξομολόγηση και την συμμετοχή στην Θεία Ευχαριστία, εν αντιθέσει με το καταναλωτικό πρότυπο της εποχής το οποίο δημιούργησε Χριστούγεννα "χωρίς Χριστό".
Την εκδήλωση πλαισίωνε χορωδία νέων παιδιών υπό την εποπτεία της πρεσβυτέρας κ. Γεωργίας Δημητροπούλου.
Πληθώρα λαού κατέκλυσε το πνευματικό κέντρο τιμώντας με την παρουσία του την όμορφη αυτή προσπάθεια.
Την μουσική επιμέλεια της εκδηλώσεως είχε ο Κατηχητής κ. Απόστολος Παπανίκος.

Στο τέλος ανήλθε στο βήμα ο π. Ιωάννης οποίος ομίλησε συγκινητικά και πατρικά δια τα Χριστούγεννα και την εν γένει αγάπη του Θεού προς τον άνθρωπο! Εν κατακλείδι, ευχαρίστησε πάντας τους συνεργάτας του δια την βοήθεια στο νεανικό τομέα κα άπαντας τους αδελφούς δια την παρουσία τους, ευχήθηκε δε τα έτη όλων να είναι πολλά και ευλογημένα εν όψει των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου!
Φωτογραφίες και βίντεο από την εορτή εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: