Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Ο π. Μάρκος Τζανακάκης ομίλησε στην Ι. Μ. Λευκάδος

 Την Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 μετά την ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου  πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίων Μηνά, Βίκτωρος και Βικεντίου Λευκάδος ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου η πέμπτη κατά σειρά για φέτος ΣΥΝΑΞΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ της Ιεράς Μητροπόλεως με ομιλητή τον Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Μάρκο Τζανακάκη, και θέμα: «Ἰούδας: Ἡ διαχρονική πορεία από τή μαθητεία στήν Προδοσία».









8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστουμε πολυ

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτικη ομιλια

Ανώνυμος είπε...


Ως τίτλος έχει ενδιαφέρον. Να γίνει αυτή την εβδομάδα μια έκτακτη ομιλία στην Εστία για να τον ακούσουμε και εμείς. Θα υπάρξει ωφέλεια.

Ανώνυμος είπε...

Ήταν όντος καταπληκτική ομιλία με πολλά πρωτάκουστα στοιχεία κ προσεγγίσεις. Έχει χάρισμα ο π. Μάρκος.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΤΟΝ ΕΧΑΣΕ Η ΑΘΗΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Έχει χάρισμα λόγου ο συγκεκριμένος κληρικός. Πάντα προσεγμένο το κήρυγμα του. Το ίδιο και οι ομιλίες του. Θα συμφωνούσα και εγώ να γίνει μια συγκέντρωση να το ακούσουμε και οι Πατρινοί. Ας ξεφύγει η Εστία από τα στερεότυπα. Η Στέγη έχει ομιλία και την βουβή εβδομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Αναστάσιε να ζητήσεις από τον σεβαστό μας π. Μάρκο Τζανακάκη την ομιλία του αυτή και να την δημοσιεύσεις προς ωφέλεια πνευματική μας.

Ανώνυμος είπε...

Τον τότε κ. Τζανακάκη τον είχα διευθυντή στο οικοτροφείο είναι χαρισματική μορφή. Εδώ και χρόνια δεν τον έχω δει αλλά χαίρομαι να μαθαίνω τα καλά του νέα. Να έλθει για ομιλία και στην πόλη των Σερρών.