Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Μία ευχάριστη εξόρμηση του 5ου Δημοτικού σχολείου Καμινίων στον Άγιο Νικόλαο Αλυκών Κάτω Αχαΐας

 Φωτογραφίες: Ελληνορθόδοξος Παλμός
Μία ευχάριστη εξόρμηση πραγματοποίησαν στις 17 Απριλίου 2018 οι μαθητές της Δευτέρας και Έκτης τάξης Δημοτικού Σχολείου Καμινίων Αχαΐας στον Άγιο Νικόλαο Αλυκών.
Οί μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία μικρή ταινία κινουμένων σχεδίων, σχετική με τον βίο του Οσίου Γερασίμου του Ιορδανίτου.  Έπειτα τραγούδησαν με πολλή διάθεση, επίκαιρα άσματα βλέποντας ταυτόχρονα εικόνες και στίχους σε βιντεοπροβολή. 


 Μεγάλο ενθουσιασμό προκάλεσαν στα παιδιά, τα όμορφα ομαδικά παιχνίδια που έδωσαν μία απρόσμενη ψυχαγωγική διάθεση. Το άφθονο κέφι κορυφώθηκε, όταν οι μικροί επισκέπτες έπαιξαν το παιχνίδι των ηρώων της Ελληνικής Επανάστασης, προσπαθώντας να αναγνωρίσουν τα πρόσωπά τους στην μεγάλη οθόνη. Παράλληλα, κυρίες που διακονούν τον Άγιο Νικόλαο προσέφεραν στα παιδιά ένα ωραίο κέρασμα.

Στο τέλος ο πατήρ Γεράσιμος Δημητρόπουλος ευχαρίστησε τα παιδιά για την παρουσία τους, περιέγραψε τις δραστηριότητες του ναού, προσφέροντας ταυτόχρονα με τα λόγια του απεριόριστη αγάπη και αντάμειψε τους μαθητές με ένα μικρό κρεμαστό σταυρό ως ευλογία και ανάμνηση της επισκέψεως τους.
Τους μαθητές συνόδευσαν οι δασκάλες κ. Μαρία Γκοβίλα (ΣΤ΄ Τάξης) και κ. Ελένη Ψάλτη (Β΄ Τάξης)







Δεν υπάρχουν σχόλια: