Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

«Ο ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟΣ» συμπλήρωσε 300 φύλλα και έπεται συνέχεια.


Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο 
(Σαββάτο 16 Φεβρουαρίου 2013) 
της  εφημερίδας "Ο ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟΣ
του δημοσιογράφου και τυπογράφου 
κ. Αλέξανδρου Κολλιόπουλου
που είναι το 300 από την έναρξη της έκδοσης.

Το ιστολόγιο Αναστάσιος εύχεται ολόψυχα 
στον κ. Κολλιόπουλο καλή συνέχεια
και στο έντυπό του να τα υπερχιλιάσει!

Η φωνή του ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟΥ έχει μεγάλη αξία σε μια εποχή εκπτώσεως των πνευματικών και εθνικών αξιών, γι’ αυτό πρέπει να δυναμώσει περισσότερο, με την αγάπη την υποστήριξη όλων μας. 

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δόξα τω Θεώ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην Πάτρα καλαίσθητη και αξιοζήλευτη σαν έκδοση εβδομαδιαίας εφημερίδας.

Ανώνυμος είπε...

Η εβδομαδιαία ενημερωτική και πνευματική παρέα μας. Ευχαριστώ τον κ. Κολλιόπουλο που σίγουρα εν μέσω δυσκολιών συνεχίζει να την έκδοσή της όταν άλλες μεγάλες έκλεισαν.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή τα στερνά τιμούν τα πρώτα, νάχη καλά γεράματα, και καλά στερνά, καί, πάντως, να αφήσει και ένα καλό όνομα!.. Kαι η στερνή ευχή: Ποτέ, όσο ζει, μην αλλάξει το όνομα «Εκκλησιολόγος», που της χαρίσανε και πάντα να υπηρετεί με συνέπεια την Αγία μας Εκκλησία.

Ανώνυμος είπε...

Παρά τις όποιες δυσκολίες, καθώς και τις αντιξοότητες της εποχής ο «Εκκλησιολόγος» κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της πληροφόρησης επί 300 φύλλα.
Με επίπονες και επίμονες προσπάθειες, «κόντρα στα σημεία των καιρών» κατάφερε μέρα με τη μέρα να διευρύνει την αξιοπιστία του, να κερδίζει σε κύρος και να εδραιώνεται όλο και περισσότερο στη συνείδηση όλων μας.
Για τον κύκλο που μόλις έκλεισε, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλλαν στη μέχρι τώρα επιτυχή πορεία της, από τον ιδιοκτήτη και ψυχή της εφημερίδας κ. Κολλιόπουλο μέχρι και τους συνεργάτες της.
Για τον κύκλο που τώρα ανοίγει, καταθέτω τις θερμότερες ευχές μου, για μια εξίσου δημιουργική και επιτυχημένη πορεία στη μάχη της πνευματικής ενημέρωσης.
Μ. Νικ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αλέκος τα κατάφερε. Του εύχομαι ολόκαρδα καλή συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι να συνεχίσετε επί μακρόν το δύσκολο έργο της αντικειμενικής καταγραφής των γεγονότων της εκκλησιαστικής ζωής και της ενημέρωσης περί αυτών του κοινού.

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι η προσπάθεια να μη σταματήσει και να βελτιώνεστε συνέχεια, γιατί και οι Πατρινοί έχουν ανάγκη από σωστή και έγκαιρη εκκλησιαστική πληροφόρηση ώστε να διαμορφώνεται σωστή και υπεύθυνη άποψη. Σας διαβάζω κάθε Κυριακή.
Πρέπει η διακίνησή του να γίνει σε περισσότερα σημεία.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο Εκκλησιολόγος να συνεχίσει με τον ίδιο δυναμισμό την πορεία του στο χρόνο. Εύχομαι στον Αλέκο Κολλιόπουλο και τους συνεργάτες του να συνεχίσουν να πορεύονται στον δύσκολο δρόμο της εκκλησιαστικής δημοσιογραφίας δυναμικά και αταλάντευτα.

Ανώνυμος είπε...

Σπουδαία προσπάθεια για τοπική πρωτοβουλία. Υπέροχη εμφάνιση και πλούσια ειδησεογραφία.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω κατά καιρούς άρθρα που αναδημοσιεύεις. Είναι εφημερίδα με σπουδαία θεματολογία. Εύχομαι στον Εκδότης της, η Παναγία Μητέρα μας να τον φωτίζει για να συνεχίσει το ψυχωφελές έργο της εφημερίδας του.

Ανώνυμος είπε...

Στήν Αθήνα κυκλοφορεί;

Ανώνυμος είπε...

Για τον αδελφό μας 5.01.
Σε έντυπη μορφή όχι. Εάν μας δώσετε το e-mail, θα σας την αποστέλλουμε ηλεκτρονικά. Α.Κ.Κ.