Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ομιλία του π. Χριστοδούλου Κογιώνη στην Χ.Φ.Δ. Πατρών



 Την Τρίτη 12 Μαρτίου 2013 και ώρα 8μμ., πραγματοποιήθηκε κοινή συνάντηση φοιτητών και φοιτητριών την Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Πατρών στο κτίριο της Χριστιανικής Εστίας με ομιλητή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Χριστόδουλο Κογιώνη τον οποίο παρουσίασε ο ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών Αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Μυτιλήνης.
Θέμα της ομιλίας : «Τα βήματα του Χριστού στην εποχή μας».
Την ομιλία παρακολούθησαν περίπου 160 φοιτητές και φοιτήτριες. Στο τέλος της ομιλίας επακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση.





8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κωστόπουλε η ομιλία από ψυχής του π. Χριστοδούλου με ενθουσίασε αγωνιστικά. Ήταν η καλύτερη ευκαιρία για την προετοιμασία της Μεγάλης Σαρακοστής. Έφυγα από αυτή την σύναξη με στόχο τον αγώνα για ουσιαστική και ειλικρινή προσευχή, για εις βάθους μελέτη αγίας Γραφής, και για μια εξομολόγηση διαφορετική από τις άλλες φορές.
Τον ευχαριστώ γιατί σήμερα το βράδυ μου άνοιξε δρόμο….. με πορεία που έχει στόχο.

Ανώνυμος είπε...

"Είσαι ο Χριστόδουλός μας..."
όπως έλεγε και ο αείμνηστος.
έκλεψε καρδιές!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ομιλία μα και η παρουσία του π. Χριστοδούλου μίλησε στην καρδιά μας.

Ανώνυμος είπε...

Ενθουσίασε πραγματικά με την απλότητα και την σαφήνεια στην εισήγηση. Εκεί που ένιωσα κάπως διαφορετικά ήταν κατά την διάρκεια της συζήτησης που ανέφερε συγκλονιστικά παραδείγματα και η έντασή της φωνής του σε γέμιζε με ειρήνη.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά τι φώτο είναι αυτές;

Όλο πλάτες βλέπουμε...

Ποιος τις έβγαλε;

ΑΙΣΧΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

Θα έκανε ωραίο δίδυμο με τον π. Χριστοφόρο στην Πάτρα. Γένοιτο!

Ανώνυμος είπε...

Καλή παρουσία. Δεν κούρασε. Ξεκούρασε και ανάπαυσε ψυχές.

Ανώνυμος είπε...

Η βραδιά αυτή ήταν ένα πνευματικό πανηγύρι. Ότι καταλληλότερο για τον αγώνα της Μ. Τεσσαρακοστής. Μου άρεσε και η συζήτηση.