Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Αγαπητέ Στυλιανέ Μάλλιαρη, «πορεύου εν ειρήνη», στην Βασιλεία των Ουρανών

Αγαπητέ 

Στυλιανέ Μάλλιαρη
«πορεύου εν ειρήνη», 
στην Βασιλεία των Ουρανών

Αιωνία σου η μνήμη!

"Η σοβούσα κρίση δε πρέπει να εξελιχθεί σε αφορμή για μια νέα εθνική καταστροφή. Υπάρχει ο δρόμος της υπομονής, της καρτερικότητας, της προσευχής και της εθνικής μετάνοιας. Τέρμα πια στην ρεμούλα, τέρμα πια στα λαδώματα, μηδενική ανοχή στην παρανομία, καμία διευκόλυνση στην φοροδιαφυγή. Η αλλαγή θα έρθει από το άτομο. Δεν περιμένω κανένα εθνικό φωστήρα να ηγηθεί. Στην παρούσα φάση, η πολιτική δεν είναι μόνο μια άσκηση της τέχνης του εφικτού. Είναι πλέον μεταφυσική εργασία και απαιτεί επίκληση της Δύναμης που ξεπερνά τα ανθρώπινα. Κύριε ελέησον. Αν ακόμα βλέπεις στο ελληνικό έθνος τη δύναμη να ξεπεράσει τα εφήμερα, Κύριε σώσε μας."
Στυλιανός Μάλλιαρης


Η εξόδιος Ακουλουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 4 μ.μ. 

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό ταξίδι φίλε...
Και καλή ξεκούραση...
Ταλαιπωρήθηκες πολύ!
Αλλά ο Θεός το επέτρεψε.
Υποταγή στο θέλημά Του.
Να το ακούμε όλοι εμείς που παλεύουμε ακόμα σε αυτή τη ζωή!

Αιωνία σου η μνήμη!

Ανώνυμος είπε...

Χριστός Ανέστη Στέλιο....σε περιμένει ο Κύριός μας....στην αγκαλιά του να μπεις....γιατί δοκιμάστηκες, λυτρώθηκες...εκεί στον Θρόνο του Θεού που πηγαίνεις θυμήσου μας, όλους τους πνευματικούς αδελφούς σου, όλους αυτούς που περάσαμε τα νεανικά μας χρόνια στην αναζήτηση του μηνύματος του Ευαγγελίου μέσα από τις μαθητικές χριστιανικές ομάδες, μέσα από την Δράση, μέσα από το Χρ.Οικοτροφείο, μέσα από τις χριστιανικές κατασκηνώσεις...Θυμήσου μας αδελφέ μου....με πολύ πόνο ψυχής αλλά με την ελπίδα της Ανάστασης και της Λύτρωσης....Χριστός Ανέστη αδελφέ μας Στέλιο.Αμήν. έρχου Κύριε Ιησού...

Ν.εανια.Σ

Ανώνυμος είπε...

Στέλιο γεύτηκες τον πόνο της ασθένειας με το τσουβάλι. Ας αναπαυθείς τώρα κοντά στον Χριστό μας που μας υποσχέθηκε την ανάπαυση της ψυχής μας.
Δυστυχώς έφυγες νωρίς και δεν πρόλαβες να χαρείς τον νεογέννητο παιδί σου. Την γυναίκα σου και στην μητέρα σου μακάρι ο Κύριος να τις παρηγορήσει γιατί ο πόνος θα είναι αβάσταχτος.
Καλό ταξίδι φίλε… έχει ο Θεός.

Ανώνυμος είπε...

Στέλιο τον δρόμο της υπομονής, της καρτερικότητας, της προσευχής μας τον δίδαξες το τελευταίο διάστημα...
Δεν θα ξεχάσω το χαμόγελό σου.
Σε θυμάμαι παιδάκι στις κατασκηνώσεις.
Ο Θεός σε επισκέφθηκε, κι εσύ του άνοιξες.
Ας είναι αιωνία η μνήμη σου!

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός,
ζήτησε να έχει κοντά του έναν ακόμα άγγελο...
και έμελλε να διαλέξει τον πιο χαμογελαστό.

Ανώνυμος είπε...

Αρχηγέ κ. Κωστόπουλε. Θυμάμαι στην κατασκήνωση του Αλλισού τον πατέρα του Στέλιου που ερχόταν να τον δει ενώ ήταν ασθενής. Μετά από λίγο πέθανε. Η μητέρα του η κ. Ρένα αγωνίσθηκε για τα παιδιά της. Ο Στέλιος σπούδασε πήγε στο εξωτερικό. Επέστρεψε παντρεύτηκε. Τον κτύπησε ύπουλα η ασθένεια. Χρόνια έκανε αγώνα με τον πόνο. Τώρα που απέκτησε το παιδί του πέθανε. Άφησε χήρα την σύζυγο και ορφανό το παιδί. Την μάνα με τον πόνο. Τον αδελφό μονάχο του. Γιατί ο Θεός τα φέρνει έτσι τα πράγματα. Δεν μπορώ να συμβιβαστώ. Κλονίζομαι.
Κύριε ελέησον!

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός ας αναπαύσει την ευλογημένη καλόκαρδη ψυχή του.
Ήταν σπάνιος και εκλεκτός άνθρωπος.
Μπορούσε να προσφέρει πολλά αλλά ο Κύριος τον κάλεσε κοντά του.
Ο Θεός γνωρίζει περισσότερα.

Ανώνυμος είπε...

Καλό ταξίδι προς την αιωνιότητα Στέλιο.

Ανώνυμος είπε...

Είναι τιμή μου που είναι φίλος μου.

Μη μας ξεχάσεις Στελλάκο.. Καλή αντάμωση!

Ανώνυμος είπε...

Αιωνία του η μνήμη.
Παρηγοριά στους δικούς του.
Καλή Ανάσταση.
Α. Τ.

Ανώνυμος είπε...

Καλο Παραδεισο!π

Ανώνυμος είπε...

Ενας αγιος ανθρωπος εφυγε απο κοντά μας.Αγιος με ολη την κυριολεξια της λέξεως.Σηκωσε το βαρυ σταυρό του με αξιοπρέπεια και πέτυχε την εισοδό του στην Βασιλεία του Θεού.
Στέλιο μου να δέεσαι για ολους μας.
Δύναμη στην αξιαγάπητη συζυγο του και στο παιδακι τους.
π.Κων/νος Αθανασόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Εκλεκτή ψυχή. Αιωνία η μνήμη του φίλου Στέλιου.

Ανώνυμος είπε...

Στέλιο μας, με τον αγώνα σου και την χριστιανική υπομονή σου μας δίδαξες και μας υπενθύμισες ότι οι άγιοι είναι ανάμεσά μας ... Σε ευχαριστούμε και σε ευγνωμωνούμε! Εύχου και από ψηλά υπέρ των οικείων και των εν Χριστω αδελφών σου.
Η μνήμη σου θα είναι αιώνια!
Είμαι βέβαιος ότι ακούς τα λόγια του Κυρίου μας:
Ευ δουλε αγαθέ, είσελθε εις την χαράν του Κυρίου Σου

Π.Γ.

Ανώνυμος είπε...

Έκανε την αρχή από την παρέα ο Στέλιος.
Καλό Παράδεισο φίλε καλέ.
Μ. Π.

Ανώνυμος είπε...

Στέλιο μου σε γνώρησα όταν πόνεσες πολύ σε μικρή ηλικία. 1ώρα αφού κήδεψες τον πατέρα σου. Δεν κάναμε πολύ παρέα αλλά σε θυμάμαι. Σημερα εντελώς τυχαία έμαθα για το μεγάλο ταξίδι σου. Πονάω, όχι για σένα δίοτι ξέρω πως θα έχεις μια στενή θέση με το Θεό εκεί που πήγες, Πονάω για το μοράκι σου που θα μεγαλώσει όπως και εσύ χωρίς πατέρα. Δεν ήξερα για το πρόβλημά σου και διαβάζω τα σχόλια πιο πάνω και βλέπω ότι υπέφερες πολλά χρόνια. Δεν θα ξεχάσω τα λίγα χρόνια που είχαμε μια μικρή επικοινωνία στις συγκεντρλωσεις του κατηχητικού το χαμόγελο και την μεγάλη σου καρδιά. Με είχε συγκλονήσει ο τρόπος που λειτουργούσες απο πολύ μικρή ηλικία.

Θα συμφωνήσω με ένα σχόλιο πιο πάνω ότι είσουν και θα παραμείνες ένας άγγελος.
Καλό σου ταξίδι! Ο Κύρίός μας ας σε αναπαύσει και ναδώσει δύναμη στη σύζυγό σου να συνεχήσει το έργο της οικογενείας σου.

Χ.Δ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός τα διαμάντια τα μαζεύει από νωρίς κοντά του! Αυτός είναι το μεγάλο Αφεντικό! Αυτός ξέρει!Κύριε και Θεέ μου, ότι πεις...