Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Μια ξεχωριστή συνάντηση της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Πατρών


Μετά την συγκέντρωση της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Πατρών, στο κτίριο της Χριστιανικής Εστίας Πατρών, την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015, στην οποία το θέμα εισηγήθηκε ο Ιεροκήρυκας Αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Μυτιλήνης, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να παρακαθήσουν σε δείπνο, το οποίο με πολύ φροντίδα και αγάπη επιμελήθηκε ο υπεύθυνος της Δράσεως Θεολόγος κ. Δημήτριος Κεχαγιάς με τους συνεργάτες του. Το δείπνο παρετέθει σε κατάλληλο διαμορφωμένο χώρο στο αίθριο της οδού Κανάρη 58, κάτω από τον έναστρο ουρανό συντροφιά με το ελαφρύ ψύχος το οποίο δεν επηρέασε καθόλου τους συνδαιτημόνες, αφού τους ζέστανε το χαρούμενο περιβάλλον και η μεταξύ τους επικοινωνία. Τα εδέσματα πλούσια και καλοφτιαγμένα αφού τα επιμελήθηκαν πολλές από τις κυρίες συνεργάτιδες της Χριστιανικής Εστίας. Προ του τέλους παρουσιάσθηκαν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδρομή της Χ.Φ.Δ. Πατρών στην λεβεντογέννα Κρήτη κατά την διακαινήσιμο εβδομάδα, τα οποία ενθουσίασαν τους Φοιτητές. 







































































9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέρασα από την Εστία και πάντα φέρνω στο νου μου τα όμορφα φοιτητικά μου χρόνια. Τώρα τα αναπολώ ακόμα περισσότερο. Σε όσους υπευθύνους πέρασαν και στου σημερινούς εύχομαι καλό κουράγιο.

Ανώνυμος είπε...

Όλα ήταν υπέροχα. Περισσότερο η καλή παρέα με φίλους αγαπητούς.

Ανώνυμος είπε...

Παλι σκοραρες Δημητρη... Α μπα τι βλεπω? Και ο κ. Αριστος εκει?

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια Αναστάσιε για τις φωτογραφίες! Είδα τον Τσαούση μετά από 20 χρόνια ακριβώς!!! Από Καρτάλη 7!!! Να είναι πάντα καλά ο Αρίστος! Το ίδιο γέλιο! Να παίζει ακόμα μπασκετάκι, γιατί είδα κάποια κιλάκια παραπάνω!?!?

Ανώνυμος είπε...

Αναστάσιε δεν μας τα λες όλα!!!

Ανώνυμος είπε...

Αναστάσιε διαφωνώ κάθετα που βάζεις τα κουτσομολίστικα σχόλια (για κιλάκια κλπ) που γράφει ο κάθενας. Κρατήσου στο επίπεδό σου. Μετά συγχωρήσεως.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον Κύριο Κεχαγιά αλλά και στον Κύριο Τσαούση, ο οποίος τα τελευταία έτη κάνει σπουδαίο έργο τόσο σε μαθητές όσο και σε φοιτητές.Καλή Δύναμη και στους δυό.

Ανώνυμος είπε...

Ωραιες αναμνησεις ,μας δινουν δυναμη και τη ζεστή ,μεσα στο 'κρυο', χριστιανικη συντροφια !!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήταν τόσο το φαγητό όσο η καλή επικοινωνία. Αυτά μας δένουν μεταξύ μας. Το περιμένουμε και πάλι με χαρά!